Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

dinsdag 14 augustus 2012

CVSAE 2012: Met de Volvo Amazon naar zuidelijk Afrika!

Hallo volgers,

Na de geweldige vakantie met de Bottenvikentour in 2011, gaan we dit jaar naar het verre zuiden.
Wij zijn er bijna klaar voor: de Classic Volvo Southern Africa Expedition 2012.
Echt waar?! Ja, wij zijn team 4 en gaan met onze Volvo Amazon (1966) mee!

Op 31 augustus vertrekken enkele Volvofielen vanuit Kaapstad met hun Nederlandse Volvo klassieker voor een unieke en avontuurlijke tocht door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. De twaalf Volvo’s zijn al per schip onderweg naar Kaapstad. Van daar vertrekken de deelnemers voor een reis van ca. 6600 km, die ze met ondersteuning van Landrover Joost hopen te volbrengen. Onderweg zal worden overnacht op lokale campings en is er voldoende tijd om kennis te maken met de 3 landen, hun bewoners, en een bezoek aan de Victoria watervallen in Zimbabwe.
Uniek is de ontmoeting en samenwerking met de Volvo Owners Club van Zuid-Afrika! Zij zullen de deelnemers verwelkomen in Kaapstad en een aantal leden van de club zullen vanaf de grens van Botswana meerijden naar Durban, het eindpunt van de reis op 26 september. De Volvo Owners Club SA zal ook voor onderdelen zorgen als die nodig zijn om de klassiekers rijdende te houden.

Als je het leuk vindt, kun je ons weer volgen op onze weblog. Meld je aan op:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten