Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

donderdag 22 september 2011

Extra!! - Foto's en filmpje over onze reis

Het heeft enige tijd geduurd, maar we hebben de foto's uitgezocht en op Picasa gezet. Ondertussen hebben we al menige presentatie gegeven aan familie en vrienden, waar wij in ieder geval veel plezier aan hebben beleefd. Je vindt de link naar ons foto album onderaan deze pagina of klik hier.

En we zijn geinterviewd door onze lokale tv-omroep Walraven. Het filmpje met het interview met Frans en Anja kun je hier ook zien, als je dat leuk vindt. Het duurt ongeveer 10 minuten.

Dit is het laatste bericht op deze blog. Volgend jaar start ik een nieuwe blog voor onze vakantie met de Volvo Amazon naar Zuid-Afrika, Namibie en Botswana.
Hartelijk dank voor uw belangstelling en wellicht tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten