Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

vrijdag 19 augustus 2011

Epiloog - Mijmeringen na een lange reis

Ja, enige melancholie maakt zich van mij meester; 'k heb 2 dagen gewerkt deze week, maar de herinneringen aan onze reis voeren nog de boventoon. Het valt niet mee om weer in het gareel te geraken. Ondanks het vaste reisschema voelde het aan als een vrije ontdekkingstocht door Noord-Europa. We wilden graag vooruit met onze ouwe Amazon, dus het rijden voelde aan als reizen, met plezier. En we waren op reis, een ontdekkingsreis langs heel mooie steden, door mooie landschappen. We hadden niet verwacht dat het zo mooi zou zijn, maar ik ben bang dat we het virus te pakken hebben.

Hoogtepunten waren zeker de mooie steden Krakov, Riga, Talinn en Sint-Petersburg. Gezellig waren Stockholm en Gotenburg. Landelijk mooi waren Finland en Zweden met heel mooie wegen om te rijden, een heerlijke rust na de drukte van de toeristische steden. En de passage over grensovergangen naar en van Rusland zullen we nooit vergeten!

Maar vooral was het een gezellige reis, waarbij we nieuwe vrienden hebben gemaakt. Geweldig was de onderlinge samenwerking bij problemen, de interesse voor elkaar, de bereidheid om elkaar te helpen. Maar ook de ongedwongen sfeer waarbij iedereen elkaar vrij liet om te doen en laten wat men wilde. Mooi toch!

We danken iedereen voor het fijne gezelschap tijdens deze reis, het Narva-kamp voor alle ontvangen steun, en vooral Jaap en Corrie voor de organisatie.

Maar het zit erop. Nu nog de foto's uitzoeken voor de presentatie voor Regio Zuid op 9 september a.s. te Ulvenhout. En onze regionale omroep Walraven komt volgende week ook langs voor een interview. Leuk toch!

Maar zoals gezegd heeft het reisvirus ons te pakken, dus hebben we alvast ingeschreven voor Zuid-Afrika in 2012. Dat wordt vast een groot avontuur met onze Amazon! Ik ben benieuwd wat we daar allemaal mee gaan maken?

Zoals beloofd hieronder nog een paar foto's van onze reis:

VROM dag 3: In de zon wachten op de thuisreis
Jaap en Corrie worden bedankt voor de organisatie


Onze Volvo's geparkeerd voor het hotel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten