Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

vrijdag 12 augustus 2011

Dag 1 van de Volvo Rendez-vous for Owners and Members (VROM)

Vandaag hebben we de eerste dag mogen beleven van de VROM. We waren in 4 groepen en in tijdslots ingedeeld. Ons programma voor vandaag was:

1. Safety Exebition: een programma over de veiligheid van Volvo auto's en de moderne milieu-eisen die aan de auto's heden worden gesteld. Dit was wel interessant maar natuurlijk ook met behoorlijk wat reclame...

2. Volvo cars demonstration: we mochten 1,5 uur lang diverse Volvo auto's uitproberen op een demo-track. Diverse uitvoeringen van C30, S40, S60, V60, XC60, C70 en XC90 stonden voor ons klaar om te testen. Dit was het leukste onderdeel van vandaag! :-) In het begin rustig om de baan uit te proberen, maar gaandeweg ging het steeds sneller en werden de auto's aan de tand gevoeld in scherpe bochten en fors optrekken en remmen. Ik haalde op een gegeven moment een top van 140 km/u met een snelle 300 pk XC60. Dat het opletten is met zoveel power heb ik ook gemerkt, toen ik in een bocht bijna de grevel opzocht!

3. Daarna hebben we Stora Holm bezocht, de oude testbaan waar onze Amazon's en 140's indertijd zijn getest. Daar werden de botsproeven toen nog buiten gehouden.

4. Het Volvo museum, met fraaie exemplaren van de diverse modellen.

De andere groepen hadden hetzelfde programma in een andere volgorde. Dit was een zeer geslaagde dag onder een stralende zon! Morgen dag 2 van de VROM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten