Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

maandag 8 augustus 2011

Reisverslag van Lulea naar Sundsvall


Vanmorgen stond het flink te regenen. We zijn om half negen vertrokken uit Lulea en we hadden het slechtste weer van deze vakantie. Het regende de hele ochtend met flinke windstoten waar de Amazon behoorlijk last van had. Na Skelleftea zijn we toch van de autoweg afgegaan en binnendoor gaan rijden. Leuke binnenwegen, lekkere bochtjes, bijna geen verkeer, en enkele grevelwegen die prima te berijden waren, ondanks de regen. Maar tegen 12 uur werd het langzaam droog, en om 13 uur was het prima weer voor een picknick. In een leuk hutje langs de weg hebben we een heerlijke maaltijd gekookt voor ons zessen.

Omdat Peter een lpg-station had gevonden konden we weer op gas rijden. Maar daarvoor moest ik wel weer de gasring inbouwen. Daar had ik mooi even de tijd voor terwijl ze de afwas in de rivier deden. Na in totaal een uurtje konden we weer aanrijden. 

Helaas moesten we bij Umea weer de autoweg op. Maar dat rijd wel vlot door. Toch merk ik verschil: op lpg heb ik minder vermogen dan op benzine. Om 18.30 uur kwamen we in het hotel in Sundsvall aan. We blijven hier maar een nacht en gaan morgen door naar Stockholm, ca. 410 km rijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten