Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

donderdag 11 augustus 2011

We zijn in Gotenburg


Gisteren zijn we Stockholm in geweest. We hebben de oude stad bezocht, erg mooi om rond te wandelen. We waren op tijd voor de wisseling van de wacht bij het koninklijk paleis, een hele show met muziek en al. Daarna een lunch en regen. Daarom hebben we maar een rondvaartboot genomen die ons afzette bij het openluchtmuseum. Ondanks de regen zijn we dat gaan bezichtigen, waarna we nog wat zijn gaan eten in de stad.


De reis is vandaag vlot verlopen. Prima weer om te rijden, koffie met 'oma's zelfgebakken' cake, een lekkere lunch van zalm uit het lokale meer, en een mooie route. Wat wil een mens nog meer?

Aangekomen in Gotenburg ontmoeten we Wout en Nieske, die helaas niet mee konden op deze reis, en ook Luk die met aanhanger onderweg is om zijn Kattenrug op te halen in Lulea. Een flinke rit.
We zijn blij om te zien dat het goed gaat met Wout. Ze zijn hier naartoe gekomen om de VROM mee te maken. Dat is ook ons programma voor de komende 3 dagen. Ons programma is:
Vrijdag: uitleg over veiligheid door Volvo, demonstraties met auto's, de testbaan, en het Volvo museum.
Zaterdag: een toerrit van ca. 75 km door de omgeving van Gotenburg met zo'n 200 oude Volvo's.
Zondag: de onderdelenbeurs.

Daarna vertrekken we om ca 16.00 uur naar de veerboot naar Kiel. We voelen het einde van onze vakantie naderen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten