Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

zondag 7 augustus 2011

Bezoek aan Lulea (je zegt Luleo)

Lekker een rustig dagje in Noord-Zweden. Wat hebben we toch een geluk met het weer, het is hier zowaar zonnig en 20 graden, prima vakantieweertje. We hebben heerlijk uitgeslapen en zijn vandaag naar de Biltema en naar Gammelstad geweest. De Biltema is een superwarenhuis voor autoliefhebbers, maar ook alles voor vakantie. We hebben nog wat inkopen gedaan, dat snap je.
Gammelstad is het oude Lulea, het betekent eigenlijk Oude Stad, en is een waar openluchtmuseum. Leuke oude houten huisjes, soms wel 300 jaar oud. Het bleek dat er niemand heeft gewoond, maar dat deze voor de kerkgangers waren die soms wel 150 km per paard moesten reizen om een kerkdienst bij te wonen. Die bleven dan overnachten in zo'n 'stuga'.

Hierna staan er 2 reisdagen op het programma, morgen gaan we naar Sundsvall (530 km). Dinsdag door naar Stockholm (410 km). Daar blijven we dan 2 nachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten