Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

zaterdag 13 augustus 2011

Dagje uit in Gotenburg, een leuke en gezellige stad

Vandaag lekker rustig aan gedaan. We hadden mee kunnen doen aan een toerrit, maar daarvoor moest je eerst een uur rijden, de stad uit. Daar hadden we geen zin meer in, we hebben de afgelopen dagen genoeg km's gemaakt! Dus hebben we lekker uitgeslapen, de tijd genomen voor een uitgebreid ontbijt en lekker zitten kletsen.
We zijn allen gaan winkelen; Anja is met Jeannette en Maurien de stad in gegaan, en ik ben met Marc en Peter naar de Biltema geweest ('bil' is Zweeds voor auto, afgekort van 'automobiel'). Prima verdeling dus! :-)
Daarna zijn we met z'n allen per fiets de stad gaan verkennen. Je ziet hier ook veel fietsen, dus wat dat betreft lijkt het wel wat op thuis. Het was schitterend en warm weer, dus het leek wel of alle Zweden de stad en het terras hadden opgezocht, zo druk was het. We moesten in de rij voor een drankje en een hapje. Maar iedereen was vrolijk en het was een leuke manier om de sfeer van Gotenburg te proeven, op diverse manieren.
We hebben lekker gegeten in de stad op het terras en het was beregezellig. Morgen gaan we naar de beurs en dan om half vier verzamelen voor de inscheping. Het eind komt wel heel dichtbij....  :-(
Maandag rijden we van Kiel naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten