Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

dinsdag 2 augustus 2011

Aankomst in Sint Petersburg

EINDELIJK!!!!
De eersten waren om 21 uur in het hotel, de rest volgde tot 2.30 uur de 'laatsten' van de eerste 4 groepen.
Wij zaten bij de laatste 10 auto's en zijn net (2 aug). om 12 uur veilig en heel aangekomen. Na in totaal 20 uur zijn we al de ontroleposten gepasseerd en konden we richting St. Petersburg. Nou ja, bijna dan; bij onze Amazon was de dynamobout afgebroken, dus die moest eerst worden gemaakt. Een half uur en veel hulp later konden we om 9 uur op weg. (de klok weer een uurtje vooruit gezet.) De weg was soms zeer slecht, stukken ook heel goed. In kolonne en op het eind in groepjes van 3-4 auto's zijn we de stad in gereden en hebben het hotel gevonden.
Nu ben ik heel moe, heb de afgelopen 30 uur slechts af en toe de ogen dicht kunnen doen. Het rijden viel niet meer mee. Nu eerst wat te eten zien te vinden en dan even plat. Hopelijk kunnen we straks nog de stad in. De excursie met de bus gaat in ieder geval niet (meer) door, jammer. De bus is al weg met slechts een kleine groep. We zien het wel...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten