Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

maandag 15 augustus 2011

We zijn weer thuis!

Nou, dat was het dan... :-(
Maar wat hebben we genoten! Van de mooie steden, het mooie weer, onze Amazon, al de uitdagingen, en het geweldige gezelschap mensen!! We hebben nieuwe landen doorkruist, nieuwe vrienden leren kennen, vele leuke mensen ontmoet. Het was een bijzondere vakantiereis waar we vast nog vaak over gaan napraten, die we nog lang zullen herinneren. En dit smaakt naar meer!!

Gisteren hebben we de laatste dag van de VROM bezocht, met onderdelenmarkt en presentaties. Het was gelukkig mooi weer want alles was buiten op het terrein voor het Volvo Museum. Een mooie lokatie aan de zee met volop ruimte voor de vele klassieke en oude Volvo's die hierop af waren gekomen. En wat stonden er mooie auto's bij! En ook heel bijzondere: zo was er een P1900 sportauto gekomen waarvan tot nu toe onbekend was dat die nog reed. Hiervan zijn er maar 67 gemaakt, en getoond werd no.34 uit 1957 die altijd familiebezit was geweest. Een zeer fraai exemplaar!
Op de markt nog een paar leuke onderdelen gescoord voor niet al teveel geld, en daarna alle auto's bekeken. Dat was het voor ons, het einde van de vakantie.
Om half vier hebben we een groepsfoto gemaakt van alle deelnemers en vervolgens ingescheept voor de reis naar Kiel. De terugreis vandaag verliep zonder problemen. Onderweg hebben we afscheid genomen van onze vrienden Peter en Maurien, en van Marc en Jeannette. Met hen hebben we een geweldig leuke vakantie gehad en we komen zeker nog een keer bij elkaar om foto's te kijken en na te praten.
Morgen zet ik nog een paar foto's op de blog.

1 opmerking:

 1. Hallo Frans en Anja,

  Ik heb zoƫven jullie reisverslag gelezen, zo te lezen veel beleefd en ervaren en veel dingen gezien. Nog het belangrijkste misschien, het gezelschap van de mede-Volvisten, die inmiddels je vrienden zijn.
  De ervaringen die je over Rusland beschrijft lijken een beetje op de ervaringen die ik opdeed tijdens de reizen met m'n DAFje-55 in oost-europa langgeleden; Veel wachttijden, willekeur en snauwende ambtenaren. Als ze hun uniform uitgedaan hebben zijn het alleraardigste mensen.
  Tot ziens op het werk, we kijken dan nog weleens de foto's.
  Groeten uit Frankrijk (Auvergne),
  Leo

  BeantwoordenVerwijderen