Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

vrijdag 22 juli 2011

Alles klaar voor vertrek?

Vandaag de laatste dag voor vertrek. Alles is ingepakt, zelfs Anja's voet ;-)
En het past allemaal in de Amazon: 2 koffers, 2 tassen, 2 stoelen, een tafeltje, piknikmand, bakplaat, gereedschap en reserveonderdelen. Zit wel een beetje vol, maar we hebben geen imperiaal nodig! Natuurlijk ligt e.e.a. ook op de achterbank, maar er is gewoon ook nog plaats voor Anja en mij. Morgenvroeg gaan we naar Deventer om aan te sluiten bij de rest, een weerzien met velen die we soms alleen maar van gezicht kennen. Maar dat zal wel snel veranderen.
Morgen staat een rit van ca. 620 km op het programma naar Leipzig (D). Een lange dag verwacht ik. Eerst een stukje snelweg, maar in Duitsland willen we graag ook een stuk op de binnenwegen rijden. We hebben tenslotte de hele dag. Broodjes en koffie voor onderweg gaan mee en ergens vinden we wel een restaurant voor het diner. De Amazon en wij zijn er klaar voor!
Het wordt een bijzondere vakantie, da's zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten