Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

donderdag 28 juli 2011

Een dagje in Bialystok

Vandaag hebben we een (rust)dagje in Bialystok. Voor sommigen is het werken, want de auto moet weer in orde zijn voor morgen. En dus werd er (weer) drifitg gesleuteld aan enkele auto's. Het zat Luuk niet mee met zijn Katterug: had hij vanmorgen zijn dynamo vervangen, bleek die ook stuk!
En John moest vandaag een fuseekogel vervangen, getuige de foto. Maar ook dat was zo gepiept.

En wij hebben lekker uitgeslapen, uitgebreid ontbijt, en lekker gezwommen in het zwembad. Er bereiken ons vragen hoe het nu met Anja gaat? Geen nieuws is goed nieuws, en dat is hier ook zo: het gaat buitengewoon goed met haar voet, en de wond geneest snel. We hebben ontdekt dat Maurien 15 jaar ervaring heeft in het brandwondencentrum in Beverwijk, en die vindt het ook onbegrijpelijk, maar het ziet er erg goed uit. Anja heeft dus vandaag al lekker kunnen zwemmen! En dat al na 13 dagen! Gelukkig maar.

Minder fortuinlijk waren Wout en Nieske, die helaas niet mee konden op reis. Maar het schijnt alweer wat beter te gaan. Wij wensen Wout beterschap en samen veel sterkte, met de groetjes uit Polen. We leven met jullie mee!

Nu gaan we nog lekker even de stad in...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten