Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

donderdag 21 juli 2011

Hoera, we mogen gaan!!!

We zijn naar de dokter geweest en hij heeft groen licht gegeven; alle voorbereidingen zijn niet voor niets geweest! We mogen gaan!! :-)
We moeten ons programma wel een beetje aanpassen om Anja's voet enige rust te gunnen, dat is wel beter. Maar we willen dit avontuur niet missen, dus we vertrekken zaterdagochtend vroeg. We halen Marc en Jeannette op in Overasselt en dan voegen we ons bij de grote groep in Deventer. Als je ons uit wilt zwaaien kan dat vanuit het IJsselhotel om 9 uur.
WE HEBBEN ER ZIN IN!!

2 opmerkingen:

  1. Frans en Anja, fijn dat jullie toch aan de reis kunnen beginnen. We zien elkaar (eindelijk) zaterdag in Deventer. Wij vertrekken morgen uit Anna Paulowna richting Deventer. Dat scheelt alvast een paar kilometertjes op de eerste reisdag. Peter en Maurien.

    BeantwoordenVerwijderen