Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

zondag 17 juli 2011

De voorbereidingen gaan door...

Het gaat gelukkig niet slecht met Anja; haar voet is flink verbrand en er zit een blaar op zo groot als een golfbal! Er zijn 2e graads verbrandingen, maar het lijkt niet diep te zitten. En ze heeft geen pijn, da's fijn, want die is door een 'bezwering' weggenomen. Het is moeilijk te geloven, maar Anja heeft geen paracetamol meer nodig, dus het werkt echt!
We kunnen nog niet beslissen of we wel mee kunnen met de vakantiereis, maar het is ook nog te vroeg om af te zeggen. We moeten gewoon geduld hebben en afwachten wat de dokter deze week zegt. En dus gaan we vol goede moed verder met de voorbereidingen.

Het zonnetje schijnt, de regen blijft weg, dus ik heb de Amazon maar een flinke poetsbeurt gegeven. Lekker in de was gezet, ze glanst als een spiegel in de zon! De laatste controles, de banden op spanning, de olie bijgevuld, we zijn er (bijna) klaar voor.

Nu maar hopen dat het nog goed komt met het voetje. We houden er in ieder geval rekening mee dat we ons programma aan moeten passen, zeker de eerste dagen. Het scheelt dat we niet kamperen, maar in hotels verblijven. Wel gemakkelijker met de noodzakelijke hygiene. Want een infectie is nu het grootste gevaar, en dat moeten we zeker zien te voorkomen.

Wordt vervolgd....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten