Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

woensdag 20 juli 2011

Eindelijk vakantie, nog 3 nachtjes slapen...

Vandaag was m'n laatste werkdag, eindelijk vakantie! Nog twee dagen voor vertrek, dus lekker de tijd om alles in te pakken en de laatste zaken te regelen. De Volvo is er klaar voor, nu mijn Anja nog...
Gelukkig kun je zien dat haar voet al geneest, alhoewel ze nu wel wat vaker last van pijn heeft. Ze moet haar voet ook ontzien om de genezing niet te hinderen. En morgen naar de dokter, hopelijk geeft hij groen licht en mogen we vertrekken. Een doos vol verband, 8 tubes zalf en 2 krukken gaan mee. Ik hoop dat het allemaal in de auto kan! Het zal wel passen en meten worden, want de LPG-tank neemt al veel ruimte in beslag. Gelukkig passen de koffers er nog tussen, en anders op de achterbank.
Ach, morgen weten we meer...

1 opmerking: