Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

zondag 31 juli 2011

Bezoek aan Riga en de rit naar Tallinn

We zijn zojuist aangekomen in Tallinn. Het was maar een korte rit (310 km), dus zijn we een stuk over de binnenwegen gereden, waarvan een gedeelte onverhard. Die wegen zijn hier ook vrij goed te berijden met ca. 50 km/h. Onderweg had Anja een piknikplaats uitgezocht bij een 'muziekfestival' in Marjamaa. Dat bleek wel heel klein te zijn: er zat inderdaad iemand accordeon te spelen in een tuin. Er waren ca 50 mensen om te luisteren, en geen piknik. Het was wel heel apart, achteraf bij een houten huis van meer dan 100 jaar oud.

Maar we gaan nu de stad in om Tallinn te bekijken en iets te eten. Over Riga vertel ik later nog wel.

2 opmerkingen:

  1. Leuk on te horen over jullie reis op deze manier! We blijven jullie volgen!

    Groetjes aan Rob en Ieneke.

    Duncan en Gien (buren van Rob en Ieneke)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Frans en Anja, het lukt me nu om een reactie te plaatsen dank zij Jeroen. net een Gmail account gemaakt en nu lukt het wel. Jullie zijn al een heel eind weg. Niet te snel gaan en onderweg ook wat bezoeken. en dan ook met dat mooie weer. beter dan hier afgelopen week. We volgen jullie route, een mooie beschrijving. En gelukkig gaat het met Anja ook weer goed. vanmiddag bij Drina geweest. Nou de groetjes en een fijn vervolg van de reis en niet te veel stukken. Betsy en Theo Boeijen

    BeantwoordenVerwijderen