Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

vrijdag 15 juli 2011

Vette Pech!! Kunnen we nog wel weg?

Vandaag een minder leuk bericht: alle voorbereidingen ten spijt, een ongeluk zit in een klein hoekje. Anja heeft vandaag haar voet lelijk verbrand! Tijdens het koken kwam er kokend water op terecht, en nu zit ze met een 2e graads verbranding. Het is nog te vroeg om beslissingen te nemen; volgende week maar even aanzien hoe het verloopt. Maar we geven de hoop nog niet op, en gaan er maar vanuit dat het snel geneest. Dan kunnen we, misschien met wat aanpassingen, volgende week toch weg. Het belangrijkste is nu zorgen dat er geen infectie bij komt.

Niet leuk, maar met het voetje omhoog hopen we maar dat het goed komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten