Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

woensdag 27 juli 2011

Krakow - Bialystok

Vanmorgen zijn alle 38 equipes vertrokken uit Krakow. Gelukkig had er iemand een kopbout bij, en dus heeft Luuk de Katterug gisteren gemaakt. Maar het zit hem niet mee: vandaag had hij een kapotte dynamo, wat een pech! Maar toch mooi dat iedereen nog steeds onderweg is.  Onderweg hebben we wel een ongeluk gezien, er was een fietser door een vrachtwagen  aangereden, en dat zag er heftig uit. Niet vreemd als je soms ziet hoe ze hier rijden als gekken. Wij hadden dit ook gemerkt: we reden ruim 80 op een 2-baans weg, werden we ingehaald door een bumperklevende, 83km/h rijdende truck die ons bijna van de weg reed! Wat een mafketel! Gelukkig is er niets ernstigs gebeurd.

Wij zijn met 3 auto's samen onderweg geweest, wel zo gezellig. Dat zijn Peter en Maurien (164), Marc en Jeannette (164), en Frans en Anja (131). We hadden overwegend goed weer, warm, soms zon, een paar keer regen. De wegen waren soms vuil, zodat de auto's al behoorlijk smerig worden. We hadden vaak te maken met slecht opgelapte wegen en het was oppassen niet in gaten te rijden. Andere stukken waren weer uitstekend, maar dan zat er weer een traktor op de weg. Ach ja, we zijn er weer gekomen en waren om ca. 19.30 uur in het hotel.
Onderweg hebben we op een begraafplaats zitten piknikken. Wat opvalt is, dat die begraafplaatsen heel groot zijn en zeer rijk versierd zijn met bloemen.

Na aankomst in het hotel hadden we geen tijd om onze koffers uit te pakken, maar konden we meteen aansluiiten bij het buffet. Erg goed verzorgd en ons aangeboden door het hotel. Gezellig napraten over de reis. Nu nog even een borreltje en dan lekker naar bed. Het was een interessante dag en we hebben weer wat meer van het Poolse leven gezien (en beleefd). Morgen gaan we de stad verkennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten