Wil je reageren?

Je kunt op onderstaande berichten (helaas) alleen reageren als je een gmail account hebt. Ik heb ook problemen ervaren met het gebruik van Internet Explorer. Maar met Google Chrome werkt het wel uitstekend.
Verder kun je je aanmelden voor een e-mail service, dan krijg je een bericht nadat er nieuws is geplaatst. Dat kan met elk e-mail adres. Na opgave ontvang je een e-mail die je moet bevestigen, voordat het werkt. Krijg je die niet binnen 24 uur, dan is er iets fout gegaan. Geef je adres dan opnieuw in.

zaterdag 2 juli 2011

Voorbereidingen voor de vakantiereis rond de Bottenviken

We hebben er verschrikkelijk veel zin in! Over 3 weken start onze vakantie en gaan we met onze 45 jaar oude Volvo Amazon beginnen aan een 6500 km lange tocht door Duitsland, Polen de Baltische staten, Rusland, Finland en Zweden. Met nog 38 andere Volvofielen gaan we deze uitdaging aan en hopen na 3,5 week weer veilig terug te komen in Nederland.

Wij zijn Frans en Anje Boeijen, beide 51 jaar oud, en vinden het leuk om met onze oude Volvo op vakantiereis te gaan . Dit wordt onze eerste grote reis met de Volvoclub. We vertrekken op zaterdag 23 juli vroeg in de ochtend en onze eerste halte wordt Leipzig (D).

Vandaag ben ik lekker aan het sleutelen geweest en de motor goed afgesteld zodat ie op lpg maar ook op benzine goed loopt. En dat is belangrijk, want vanaf Rusland kunnen we alleen op benzine rijden.

Binnenkort volgt er meer nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten